fbpx

Gyönyörű látványvilággal forgatták készülő nagylemezük címadó dalához a klipet a Fatal Error zenészei: „Kimentünk hajnalban, hogy Biatorbágy mellett elcsípjük a napfelkeltét. Nagyon korán kellett kelni, de úgy érezzük, megérte!”

Fatal Error

A részben ceglédi, részben budapesti Fatal Error zenekar 2020-ban a járvány és a leállás ellenére sem hagyta porosodni hangszereit. A színfalak mögött folyamatosan dolgoznak negyedik nagylemezükön, melynek első, egyben címadó dala a Művirágok karneválja. A szám könnyed hangvételben dolgozza fel azt a fajta barangolást, ami mostanában sokunk életére jellemző: a szerelmi, érzelmi kilengéseket és a mindennapi nehézségeket. Hangszerelésben a zenekar eddigi anyagaitól eltérően a dal alapja akusztikus elemekre épül, de ugyanúgy megtalálható benne az erőteljesebb gitárhangzás is, mely dinamikailag megerősíti a dal ívét.

A videóklip mindezt pedig egy szép, természetes környezetbe ültetve jeleníti meg. A klip munkálatairól Rimóczi Zsolt, a zenekar énekese az alábbiakat mondta: „Igazából a srácokkal nem akartuk túlgondolni a klip koncepcióját, szerettünk volna egy szép képi világot társítani a dalhoz, ezért Bikali Sanyi barátunkkal kimentünk hajnalban, hogy Biatorbágy mellett elcsípjük a napfelkeltét. Nagyon korán kellett kelni, de úgy érezzük, megérte, jó, hogy ezeket a pillanatokat meg tudtuk örökíteni. Reméljük, hogy a közönségnek is tetszeni fog a dal és a klip is!”

Címlapkép: Mirtse Korinna


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás