A novemberben érkező ’Persona Non Grata’-ról másodikként a Clickbait videóját mutatták be, mely legalább olyan durva, mint elődje, de legalább a klipje nem korhatáros. Pörögjön hát az a számláló!

Exodus 2021

A Bay Area thrasher veterán Exodus a Nuclear Blast Records segedelmével 2021. november 19-én jelenteti meg új albumát ’Persona Non Grata’ címmel. A korábban bemutatott The Beating Will Continue (Until Morale Improves) korhatáros klipje után itt az album második kislemezdalának, a Clickbaitnek hivatalos szöveges videója, melyet Gary Holt gitáros így kommentált: „Nagyon izgatottan indítjuk útjára a Clickbait című dalt a közelgő új stúdiólemezünkről! Zúzós és egyben pokolian agresszív, tökéletesen érzékelteti az új lemez erejét! Napról napra egyre izgatottabban várjuk a november 19-ét, nagyon nehezen akar eljönni!”

 

 

A szó szerinti fordításban „nemkívánatos” vagy „elfogadhatatlan” személyt jelentő ’Persona Non Grata’ című lemez dalai a modern társadalmi undor és a lealacsonyodás témáit érintik. A zenekar Tom Hunting hegyvidéki házában gyűlt össze, ahol három házi stúdióban vették fel a dalokat. Steve Lagudi ült a hangmérnöki pult mögött, míg az album keverésére Andy Sneapet kérték fel.

A ’Persona Non Grata’ a kiadó hivatalos boltjából már elő is rendelhető a már megszokott formátumokban, CD-n, kazettán és többféle színű, limitált példányszámú vinylen egyaránt.

Megosztás