Alakul az Exodus új lemeze. A banda hat éve molyol új dalcsokrán, ami Gary Holt szerint olyan súlyos lesz, hogy az már szinte mérhetetlen.

Gary Holt

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Exodus legénysége gőzerővel dolgozik a 2014-es ’Blood In Blood Out’ album folytatásán, Gary Holt pedig most újabb biztató jelet osztott meg a zenekar rajongóival Instagram-oldalán keresztül. A gitáros így fogalmazott az új anyaggal kapcsolatban: „Néhány őrült ötleten dolgozunk! Azt mondom, hogy ez a lemez elképesztő lesz, az agresszió és az energiaszint olyan magas, hogy képtelenség megmérni.”

A Dabghanistan Podcast legújabb epizódjában Jack Gibson basszusgitáros is beszélt a zenekar következő stúdióalbumáról: „Most kezdtünk el beszélni az új Exodus-cuccok előkészítéséről. Jelenleg úgy tűnik, hogy talán szeptemberig vesszük fel, bár az még képlékeny, hogy mikor fog megjelenni. Jelenleg sokak felvétele a megjelenésre vár, tehát mi is csúszásban lehetünk. Ki tudja? Gary éppen most önti formába az ötleteket. Ő mindig így tesz, összegyúrja az egészet mielőtt közösen folytatnánk a munkát.”

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás