A veresegyházi modern metal formációnak megjelent az első nagylemeze ’Minden szóval’ címmel, ami  már meghallgatható a népszerű digitális platformokon.

Az Escape My Shadows egy 2020-ban alakult, lendületes, fiatal, modern metal formáció Monori Dominik (ének), Szottfried Attila (szólógitár), Lamos Balázs (ritmusgitár), Pusztai Krisztián (basszusgitár) és Krekó Zoltán (dob) felállással. Már az induláskor saját dalokat játszottak és bő 1 év alatt megírták első nagylemezüket, amit 2021 folyamán rögzítettek a Carver Recording stúdióban Faragó István „Sztivi” produceri felügyelete mellett. A zenekar debütáló dala és videoklipje, a Hiába tavaly augusztus közepén jelent meg, ezt követte szeptemberben a Szavak nélkül és november közepén a Látszat. Dalaik saját tapasztalatokon alapszanak, ezáltal válnak személyessé, mégis mindenki számára átélhetővé.
A digitális formában megjelenő ’Minden szóval’ című lemezzel a srácok tavasszal vidéki turnéra indulnak, az album dalait bemutató koncert március 14-én lesz Akváriumban, részletek az esemény Facebook-oldalán, jegyek elővételben a klub oldalán.

 

 

’Minden Szóval’ dallista:

01. Látszat
02. Ahová érünk
03. Kártyavár
04. Lelkiismeret
05. Hiába
06. Kiirtanám
07. Nyomtalanul
08. Élhetsz bárhol
09. Ártatlan bárány
10. Szavak nélkül
11. Haldokló

Escape My Shadows

Megosztás