Freedom – The Wolves Within címmel már a második dalt osztotta meg új albumáról az Epica. A holland gárda lemeze jövő februárban kerül boltokba, márciusban pedig az Apocalypticával érkeznek Budapestre.

Epica

A Nuclear Blast gondozásában jelenik meg 2021. február 26-án az Epica új albuma, az ‘Omega’. Az öt év után érkező friss lemez Mark Jansen szerint továbbra is üdítő és kiegyensúlyozott, még 18 év közös munka ellenére is. „Nagyon büszke vagyok erre az albumra, mivel meggyőződésem, hogy egy üdítő és kiegyensúlyozott lemezt írtunk még ennyi év után is. Az erősségünk abban rejlik, hogy több dalszerző is van a csapatban, és sikerült egyesíteni egymás legerősebb tulajdonságait, valamint kiválogatni a legjobb dalokat. Termékeny időszak volt a közös csapatmunka a dalokon, és úgy gondolom, hogy ez jelenti a legnagyobb különbséget az előző lemezeinkhez képest.”

Az anyagról a korábban bemutatott Abyss Of Time után most a Freedom – The Wolves Within hallgatható meg, a kiadó honlapjáról pedig többféle formátumban berendelhető az új dalcsokor. Ne feledd, a gárda 2021. március 10-én az Apocalyptica társaságában hozzánk is benéz, a koncert részleteit a buli Facebook-eseményében találod.

Megosztás