Az Enslaved bejelentette a ’Cinematic Summer Tour 2020’ rendezvénysorozatát. A Verftet Online Music április 1-i sikeres és innovatív streaming koncertjét követően a norvég avantgarde metal hősök egy lépéssel tovább mennek olyan online események sorozatával, melyek sokkal többet jelentenek, mint csupán streaming koncertek.

Enslaved

Ennek a koncepciónak az érdekében az Enslaved három fesztivállal egyesíti erőit, hogy a rajongóinak különböző előadásokat nyújtsanak:

  • július 30. – A Roadburn fesztivállal együttműködve a turné a ’Chronicles Of The Northbound’ show-val kezdődik. A rajongókat a fesztivál felkéri, hogy válasszák ki kedvenc Enslaved-dalaikat, hogy a zenekar egész karrierjét magába foglaló műsort állítsanak össze.
  • augusztus 20. – A második előadás ’Below The Light’ címmel kerül megrendezésre, melyet a Beyond The Gates fesztivál mutat be.
  • szeptember 30. – A zenekar virtuális turnéjának utolsó állomása a Summer Breeze fesztiválon lesz, ahol új albumuk teljes anyagát eljátsszák, melynek címe ’Utgard – The Journey Within’.

Ivar Bjørnson gitáros a következőképpen beszélt a dologról: „Valamennyien különféle mértékben elszigetelődtünk, és mindenkinek hiányzik az élő zene, szóval a menedzsment szuper embereinek fantasztikus csapatával, valamint három legjobb barátunkkal – akik történetesen az európai fesztiválok krémjét képviselik – készen állunk, hogy bemutassuk digitális fesztivál turnénkat. Már nagyon keményen dolgozunk a koncertek előkészítésében. Köszönjük rajongóink támogatását, a hitet és a türelmet. Viszlát az éterben!”

A koncertsorozat mindhárom része az Enslaved hivatalos YouTube-csatornáján lesz elérhető, melyet különféle rendezvényekkel egészítenek ki. Ezekről az egyes események bejelentéseivel egy időben lesz bővebb tájékoztatás. Jó hír a rajongóknak, hogy a zenekar a koncerteket ingyenesen teszi elérhetővé.

Kapcsolódó hír, hogy az Enslaved idén ősszel ’Utgard’ címmel új albumot jelentet meg a Nuclear Blast gondozásában.

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás