Az ország egyik legnagyobb rockzenekara, az EDDA Művek 2020. március 7-én ismét beveszi a Papp László Budapest Sportarénát! Az este számos különlegessége mellett a közönség egy kisebb időutazás részese is lesz, mivel a zenekar az első 20 évének slágereit és a sokak által rajongott „bakancsos” korszakot is megidézi majd.

Edda 2020

2020-ban éppen 40 éve lesz, hogy az együttes debütáló nagylemeze, az ‘EDDA Művek 1.’ megjelent, s amely országos elismertségbe repítette a bandát. Mai napig ez a csapat legnagyobb példányszámban eladott lemeze, amely olyan kultikussá vált és örök érvényű slágereket tartalmaz, mint a Minden sarkon álltam márA fémszívű fiú, az Álom, az Elhagyom a várost (más néven az „EDDA blues”) vagy az Álmodtam egy világot. Az együttes ezután a lemez után sorra ontotta magából az újabb és újabb slágereket, a mély tartalmú dalokat, amelyek közül jó néhány szintén örök közönségkedvenccé vált.

 

 

A hosszú, több évtizedes útja során a zenekar mindig képes volt a megújulásra, s mindezt tette úgy, hogy a rajongóit mindvégig maga mellett tudhatta. A hazai zenei élet palettáján is stabil helyet foglalnak el több millió eladott albummal, több ezer koncerttel, számos szakmai díjjal és kitüntetéssel a hátuk mögött lelkesedésük és munkásságuk azóta sem hagyott alább.

Az első album jubileuma alkalmából 2020. március 7-én az Arénában főként azt a régi dicső „bakancsos” korszakot idézik meg az első 20 év kultikus slágerei mellett. A legendás rockzenekar ezen az estén is mindent belead majd, mindenki készüljön, mert „Mi vagyunk a rock, mi vagyunk az élet”!

A koncert az NKA támogatásával valósul meg.

Jegyet ITT lehet online foglalni.

Megosztás