A mai megjelenések között kapott helyet a Dream Theater archív felvételekből álló sorozatának első kiadványa, ezzel egyidőben a következőt is bejelentették: augusztusban a 2003-as ’Train Of Thought’ demóit adják ki ismét.

Dream Theater

Különleges együttműködést hozott össze jelenlegi kiadójával, az Inside Out Musickal a progresszív metál legendás csapata. A zenekar régi, Ytsejam Records által kiadott archív felvételeit ismét megjelentetik és természetesen új elemek is kerülnek ebbe a különleges gyűjtői sorozatba, amit ‘Lost Not Forgotten Archives’-ra kereszteltek. A sorozat első kiadványa, az ’Images And Words – Live In Japan 2017’ már megtalálható vinyl és CD lemezeken a lemezboltok polcain, de természetesen a népszerű digitális platformokon is meg lehet hallgatni. A felvételeket a 2017-es turné japán állomásán, a legendás Budokan Arénában készítették.

 

 

Közben a ‘Lost Not Forgotten Archives’ harmadik kiadványát is bejelentették, ami augusztus 20-án jelenik meg. Ezúttal a régebbi demóanyagokból vettek elő párat, mégpedig a ’Train Of Thought’ ének nélküli, csak hangszeres változatait. Ez az újdonság is digipackes CD-n és 2LP + CD-n lesz kapható.

’Lost Not Forgotten Archives: Train Of Thought Instrumental Demos’ dallista:

01. In The Name of God Instrumental Demo 2003
02. As I Am Instrumental Demo 2003
03. Honor Thy Father Instrumental Demo 2003
04. Endless Sacrifice Instrumental Demo 2003
05. This Dying Soul Instrumental Demo 2003
06. Vacant Instrumental Demo 2003
07. Stream of Consciousness Instrumental Demo 2003

Dream Theater

Megosztás