Chino Moreno és csapata hamarosan ismét letámadja érzékeinket és hallójáratainkat, ugyanis őszre új albumot terveznek.

Deftones

Chino Moreno, a Deftones énekese nemrég vendég volt a Primus-dobos, Tim „Herb” Alexander műsorában, ahol sok minden elhangzott a 2016-ban megjelent ’Gore’-t követő friss anyagról. Bizony, ez sem tegnap volt már. Szerencsére nem maradunk már sokáig új Deftones nélkül. Moreno szerint „van már egy kész lemezünk, amit nagyjából egy hónapja fejeztünk be, és mostanra már kezünkben van a végleges mix is. Ha minden igaz, szeptember környékén jelenik meg”.

Az énekes érzékelhetően vonakodott pontos, hivatalos dátumot megadni, de sok szó esett arról, hogy a lemez produceri munkálatait az a Terry Date végzi, aki a zenekar első három lemeze fölött is bábáskodott. Moreno így nyilatkozott erről korábban az Apple Musicnak: „Valahol mindig is vissza akartunk térni hozzá, hogy ismét vele készítsünk lemezt. Imádjuk Terryt, és gyakorlatilag ott volt velünk a kezdetektől fogva. Nagyon jól rezonálunk együtt. Nem az a fajta producer, aki mindenáron bele akarja erőltetni az ötleteit a zenénkbe, sokkal inkább igyekszik elkapni a tökéletes pillanatokat, és természetesen ránk szól, amikor valami nagyon nem működik. A fő célunk a felvételek során az volt, hogy mindenki megfelelően involválódjon a zenébe. Azt hiszem, a legjobb lemezeink azért voltak olyanok, amilyenek, mert mindenki beleadott mindent, ami csak a csövön kifért. Tulajdonképpen nem is volt más célunk most, csak ez.”

Ahogy arról korábban hírt adtunk, sikeresen újraszervezték az idén elmaradt turnét, így a magyar rajongók jövőre élőben is tesztelhetik a remélhetőleg nagyon erős új lemezt. A zenekar 2021. június 25-én érkezik hozzánk, a koncert Facebook-eseményében további információkat is találhatsz.

Szeptemberig már nincs sok idő, addig is edződj a ’Gore’ egy simogatóan elszállós tételével!


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás