A Dark Tranquillity novemberben megjelenő lemezéről most a The Dark Unbroken hallgatható meg, miközben a klip bemutatja Göteborg városát és a Stora Teaternt, ahol hamarosan online koncertet adnak.

Dark Tranquillity

November 20-án a Century Media Records égisze alatt lát napvilágot a svéd dallamos death metal úttörőjeként ismert Dark Tranquillity ’Moment’ címre keresztelt legújabb stúdióalbuma, amely már a tizenkettedik a sorban. Az album a rajongók részére a digipack CD mellett elérhetővé válik fekete és szürke bakelitlemezen is. Erről hallgathatjuk meg most a The Dark Unbrokent, miközben gyönyörködünk a felvételekben, melyekről így nyilatkozott a zenekar: „Göteborg szívében a neves rendezővel, Erik Egerrel (’Thicker Than Water’, ’One Hundred Years of Evil’ stb.) forgattuk a klipet. A The Dark Unbroken úgy mutatja be a várost, ahogy azt idén láttuk, és azt tükrözi, mennyire vágyunk vissza a színpadra. Részben a gyönyörű Stora Teaternben rögzítettük, amely 1895 óta áll a város központjában, és ennek a színpadáról fogjuk közvetíteni a közelgő online koncertünket november 21-én. További részletek erről később, addig is élvezzétek a The Dark Unbrokent!”

Négy év telt el a svéd Grammy-díjra is jelölt ’Atoma’ album óta. Ám az azóta eltelt évek nem voltak eseménytelenek a zenekar számára. Az együttes két gitárost is igazolt az elmúlt időszakban Chris Amott (ex-Arch Enemy) és Johan Reinholdz (NonExist, Andromeda) személyében, akik segítségével az új lemezhez egy lenyűgöző dalcsokrot alkottak meg, amellyel a végletekig tágították a Dark Tranquillity határait. Erről korábban a Phantom Dayst és az Identical To None-t mutatták be.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás