A Dalriada e hét szombaton a németországi Wacken fesztivál téli rendezvényén, a Wacken Winter Nightson játszott volna, ám a szervezők sajnos kénytelenek voltak lefújni a rendezvényt a súlyosan veszélyes időjárási körülmények miatt. Így viszont részt tudnak venni a győri koncerten.

Dalriada

A zenekar tavasszal a Kalapács, az Alcohol, a Palmetta, valamint a Continoom társaságában járja az országot, mely múlt szombaton, Kaposváron startolt, közel telt házzal. A turné alatt a Dalriada számára egyedül épp a szinte hazai pályának számító győri koncert maradt volna ki a körútból, ám a fent említett programváltozás okán úgy alakult, hogy ők is fellépnek szombaton a Bridge-ben.

Ficzek András (gitár, ének – Dalriada): „Fivéreink, és Nővéreink, az erre a hétvégére esedékes Wacken Winter Nights fellépésünk sajnos elmarad, mert a szervezők nem látták biztosítottnak a rendezvény biztonságos lebonyolítását a viharos, kiszámíthatatlan időjárás miatt, így az egész fesztivál lemondásra került. Nagyon sajnáljuk, és ígérjük német barátainknak, hogy mihamarabb igyekszünk bepótolni a bulit! Öröm az ürömben viszont, hogy az így felszabaduló hétvégén mi is ott leszünk az egyik kedvenc helyszínünkön, Győrben, a Rock-on Tour keretein belül. Minden kedves győri barátunkat nagy szeretettel várjuk, ott találkozunk!”

A koncert Facebook-eseménye ITT található.

Megosztás