Orden Ogan – A Grave Diggerrel karöltve jönnek

írta CsiGabiGa | 2019.12.07.

A germán power metal intézmény, az Orden Ogan 2020. augusztus 28-án adja ki új albumát, a 'Final Days'-t, szeptembertől pedig meg is turnéztatják azt a Grave Digger társaságában. A turnéplakát szerint hozzánk is ellátogatnak.

Merre tovább a vadnyugatról? Az énekes és producer Sebastian „Seeb” Levermann elmagyarázta: „A 'Final Days' egy sötét tudományos-fantasztikus konceptalbum, és minden Orden Ogan védjegyet tartalmaz, mint például a fajsúlyos és modern riffek, epikus kórusok és melankolikus nagyzenekari hangszerelés. Ezen a felvételen találod a legjobb dalokat, amelyeket valaha írtunk. A 'Gunmen' erős és fontos lemez volt számunkra, de a 'Final Days'-zel egy magasabb szintre lépünk.”

A magasabb szintről szólva: a 'Final Days' turné 2020-as csomagjában a heavy metal legenda Grave Digger is benne lesz. A plakátokon csak „még egy csodálatos zenekar”-ként aposztrofált harmadik bandát a szerződéses kötelezettségek miatt csak február 23-án teszik közzé.

Az Orden Ogan egy teljesen új show-val készül a 'Final Days' turnéra, mellyel 2020. szeptember 29-én érnek a Barba Negrába.

A digipak CD (+ Live DVD) előrendelése tegnap elkezdődött, kizárólag a kiadó, az AFM honlapján a kiválasztott turnéállomásra szóló belépőjeggyel csomagban is lehet rendelni. A normál és digipak CD, limitált box-set és a korlátozott számú színes vinyl is előrendelhető már ITT.

A jegyek hagyományos előrendelése január 1-jén indul valamennyi koncerthelyszínre.

(Címlapfotó: Foto-Jagla)

Legutóbbi hozzászólások