Mötley Crüe – Jövőre a Poison és a Def Leppard társaságában turnéznak?

írta TAZ | 2019.11.18.

Nemrég írtunk arról, hogy Bret Michaels nagyban dolgozik egy nagyszabású Poison-turnén, ami könnyen összeboronálható azokkal a pletykákkal, amik az elmúlt időszakban ütötték fel a fejüket a Mötley Crüe-vel kapcsolatban.

Mark DiDia, a The Black Crowes menedzsere szerint jövőre nemcsak a Rage Against The Machine és az AC/DC nagy visszatérése lesz szenzáció a rockzenei palettán, hanem a Mötley Crüe is reaktiválja magát, ráadásul egy olyan szuperturnén, ahol a Poison és a Def Leppard társaságában szántják fel a színpadokat. Minderről Howard Stern egyik műsorában szólt a menedzser, akinek az utóbbi időben volt munkája, ugyanis a The Black Crowes is nemrég jelentette be visszatérését.

A Mötley Crüe tagjai egyébként 2014-ben írtak alá egy olyan szerződést, melyben kijelentették, hogy nem koncerteznek soha többet a jövőben, de úgy tűnik, ez a dolog könnyen megdőlhet. Egyes pletykák szerint az amerikai Live Nation már be is ajánlott nekik 150 millió dollárt, ehhez pedig olyan kikötéseket kapcsoltak, mint például, hogy Vince Neilnek le kell adnia 20 kilót, valamint azt, hogy ő és Tommy Lee egy korty alkoholt sem ihatnak. Mindennek tetejébe nemrég a Twitteren egy rajongói oldal petícióját is megosztotta a csapat, amiben azt követelik tőlük, hogy térjenek vissza.

A Mötley Crüe 2015. december 31-én a Los Angeles-i Staples Centerben adta utolsó koncertjét.