Ozzy Osbourne – Januárban jön az új lemez

írta Dzsó | 2019.10.30.

Sharon Osbourne, aki nemcsak Ozzy felesége, hanem menedzsere is, megerősítette, hogy 2020 elején új szólóalbummal jelentkezik Ozzy.

Sharon egy rádióinterjúban nyilatkozta ezt, ahol igazából Ozzy felépüléséről kérdezték, aki össze-vissza törte magát tavasszal egy otthoni eltaknyolás kapcsán, és a 2003-as quadbalesete miatt beültetett fém implantátumok is elmozdultak a testében.

„Már majdnem teljesen készen van az album, januárban ki fog jönni! Jól van Ozzy, nagyon fel van dobva a Post Malone-nal és Travis Scottal készült közös daltól, aminek jók a visszajelzései.”

Ozzy korábban arról beszélt, hogy ez a munka kreatív energiát szabadított fel benne, ami hozzásegítette az új anyag elkészüléséhez. „Új albumot vettem fel, végre visszazökkentem a kerékvágásba a hónapokig tartó önsajnálat után, és megalkottam életem eddigi legjobbját.”

Sharon ráerősített: „Nagy lendületet adott ez neki a céltalanság után.” Arról is beszélt, hogy Ozzy Las Vegasba tette át a székhelyét egy jövőbeni lehetőség miatt: „Az MGM Park adottságai elképesztőek, fantasztikus produkciókat lehet ott összehozni.”

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, Zakk Wylde biztos, hogy nem lesz hallható Ozzy új lemezén, amit a Sötétség Hercege eddigi legjobb lemezének kiáltott ki.