Meghalt Tony Mills

írta CsiGabiGa | 2019.09.19.

A Shy és a TNT egykori frontembere április elején tudatta követőivel, hogy végső stádiumú rákot diagnosztizáltak nála. Sajnos tegnap végleg elment. Nemrég töltötte be az 57. évét. A két nappal ezelőtti fénykép tanúsága szerint utolsó percéig a zenéléssel foglalkozott.

A zenész tavaly év végén szenvedett autóbalesetet, melynek következtében több kivizsgáláson is járt, ugyanis folyamatosan problémák voltak egészségével, különösen emésztőrendszerével. A vizsgálatok során kiderült, hogy a problémát szervezetében az egyre növekvő hasnyálmirigyrák okozza, ami már nem gyógyítható.

Ennek ellenére még keményen dolgozott egy utolsó szólólemezen, mely júniusban meg is jelent 'Beyond The Law' címmel. Ennek címadó dalával búcsúzunk a kiváló énekestől.

„Megtört szívvel tudatom szerető férjem és legjobb barátom, Tony Mills halálhírét. Végső stádiumú hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak nála még áprilisban. Teljes életet élt, amíg el nem hunyt a karjaimban. Élni akart, de nem félt a haláltól.” – közölte tegnap felesége, Linda Mills párja Facebook-oldalán.