Meshiaak – A Bury The Bodies videója vezeti fel a második nagylemezt

írta karpatisz | 2019.09.15.

Danny Camilleri és Dean Wells bandája még 2016 augusztusában debütált az ’Alliance Of Thieves’ című lemezével. A folytatás már a láthatáron van, november 15-én jelenik meg a következő stúdióanyag 10 friss szerzeménnyel.

Három év telt el azóta, hogy az ausztrál kvartett bemutatkozott, az ‘Alliance of Thieves’ a régi vonalas thrash metal lemezek erejét, sötétségét és kemény témáit hordozta. Nem meglepő, hogy a csapat ismét hallat magáról, folytatódik a Meshiaak története. Dobos poszton tagcsere is történt közben, John Dette helyét David Godfrey vette át. A váltás oka pusztán csak a földrajzi távolság, hiszen Dette Amerikában él, míg a többiek Ausztráliában. A csapat aktuális felállása a következő: Danny Camilleri (gitár, ének), Dean Wells (gitár), Nick Walker (basszusgitár) és David Godfrey (dob).

A ‘Mask Of All Misery’ megjelenését november 15-re tűzte ki a Mascot Label Group, a CD mellett piros színű vinyl lemezt (ITT) előrendelni. Az első felvezető tétel pedig a Bury The Bodies, amelyhez klipet is készítettek.

’Mask Of All Misery’ dallista:

01. Miasma
02. Mask Of All Misery
03. Bury The Bodies
04. City Of Ghosts
05. Face Of Stone
06. Tears That Burn The Son
07. Doves
08. In The Final Hour
09. Adrena
10. Godless