The Dead Daisies – Új dal Glenn Hughes-zal

írta CsiGabiGa | 2019.08.28.

Korábban már röppentek fel pletykák arról, hogy John Corabi és Marco Mendoza kilépett a The Dead Daisies kötelékéből, és mint az AC/DC esetében, „látták együtt bemenni a stúdióba” Glenn Hughest David Lowy, Doug Aldrich és Deen Castronovo társaságában. De egyik fél sem erősítette meg vagy cáfolta a hírt. Most kiderült, hogy valóban Hughes-zal készítettek el egy új felvételt és a jövőt is az ex-Deep Purple zenésszel tervezik.

Ma délben volt a premierje a Planet Rock rádióban a Righteous Days című dalnak, melyet már az új basszusgitáros-énekesükkel, Glenn Hughes-zal rögzítettek a The Dead Daisies tagjai. Ezt követően honlapjukon színt vallottak, és elárulták, hogy a pletykák igazak: „A The Dead Daisies egy zenei kollektíva, melynek tagjait a hatalmas rockzene közös szeretete hozta össze. Egy élő, lélegző, zenei organizmus.” És mint ilyen, változik is folyamatosan. John Corabi és Marco Mendoza a saját egyéb projektjeikkel akarnak többet foglalkozni, ezért távoztak a csapatból, David Lowy pedig egy huszárvágással oldotta meg a problémát: Glenn Hughest hívta a csapatba, aki énekes és basszusgitáros is egy személyben és már fel is vették vele az első közös dalt, melyet a honlapjukon meg lehet hallgatni ITT.

A tervek szerint még az év vége előtt újra stúdióba vonulnak, hogy elkészítsenek egy teljes albumot közösen, majd 2020-ban turnéra indulnak az új felállásban.

Ezek szerint most már biztos, hogy az augusztus 23-án megjelent 'Locked And Loaded' válogatásalbum Corabi és Mendoza hattyúdala volt, és az sem volt véletlen, hogy egyetlen új dalt sem tartalmazott, csupán az eddigi lemezeken megjelent, illetve korábbi koncerteken rögzített felvételeket találhattunk rajta.

Legutóbbi hozzászólások