Steve Perry – Közel 25 év után új videoklipet készített

írta karpatisz | 2019.03.28.

Március 15-e óta kapható az egykori Journey-énekes webes kereskedésében a ’Traces’ album öt dallal kibővített verziója, az eredeti dalok között megtalálható We're Still Here kisfilmje pedig nemrég debütált a világhálón.

 

 

Tavaly októberben jelent meg Steve Perry újdonsága, amelyre bizony 24 évet kellett várni a rajongóknak. Az 1994-es ’For The Love Of Strange Medicine’ folytatása már régóta a levegőben volt, de előző év októberében végre megjelenhetett. Az énekes idén is folytatja a lemez népszerűsítését, hiszen nem régóta kapható a „deluxe” változat is, melyen öt plusz tételt találunk még. A kibővített verzió mellé a korábban láthatott stúdióvideók után egy rendes klipet is láthatunk, amelyen szintén a We’re Still Here a főszereplő.

Azokról az eseményekről így nyilatkozott korábban, amelyek ahhoz segítették Steve-et, hogy elkészítse a lemezt: „Találkoztam valakivel, akibe beleszerettem, azonban elvesztettem őt négy éve a mellrák miatt. Mindeközben írtam pár dalt, és miután megismertem, fel is vázoltam néhányat, majd körülbelül egy éve pedig elkezdtem a felvételeket. Alapvetően az album egy érzelmi kitárulkozás, és valójában ez az, ami miatt megírtam. Igazán katartikus élmény visszamenni olyan érzelmi helyszínekre, melyekről azt gondoltam, hogy sosem látogatok meg újból. A legjobbat nyújtjuk, hogy rögzítsük azt, amit néhány időtlen dalról gondolok.”

’Traces’ deluxe CD dallista:

01. No Erasin'
02. We're Still Here
03. Most Of All
04. No More Cryin'
05. In The Rain
06. Sun Shines Gray
07. You Belong To Me
08. Easy To Love
09. I Need You
10. We Fly

Bónuszdalok:

11. October In New York
12. Angel Eyes
13. Call On Me
14. Could We Be Somethin' Again
15. Blue Jays Fly

Legutóbbi hozzászólások