fbpx

Avatar - Szaszkó nélkül

írta Tomka | 2012.12.08.

Moldován György Szabolcs, a magyar hard rock zenekar énekese egy Facebookon megjelentetett közleményben tudatta a rajongókkal, hogy...

...távozik az Avatarból. 

"Kedves Avatarosok!

Köszönöm szépen Nektek az elmúlt csodálatos hat évet. Köszönöm a fergeteges bulikat, a kitartást, a bátorítást és a barátságot. Ezzel elköszönök tőletek mint az Avatar zenekar frontembere, ugyanis a zenekar a sikeresebb karrier reményében egy másik frontemberrel képzeli el az új Avatart.

Nem utolsósorban köszönöm szépen Ricsosz mesternek azt, hogy részese lehettem az Avatarnak,  és hogy én adhattam át azt a sok, csodálatos szerzeményét. Ígérem minden kedves barátnak, akinek tetszett az én munkásságom, hamarosan látni fog egy új zenekarral!

Isten áldjon Titeket!"

 

Időközben a zenekar is megjelentette közleményét:

"Hat év közös munka, számos koncert, egy EP és két nagylemez után Moldován Szabolcs énekes és az Avatar útjai különváltak…

Szakmai és zenei nézeteltérések vezettek oda, hogy hosszas gondolkodás után úgy döntöttünk, egy másik frontemberrel képzeljük el a zenekar jövőjét. Köszönjük Szaszkónak a velünk eltöltött, élményekben és sikerekben gazdag esztendőket, és hogy munkájával segítette a zenekart eljutni idáig.

Az új énekes kiléte egyelőre titok, januárban várható a nagy leleplezés, más meglepetésekkel együtt. Hamarosan pedig találkozhattok a megújult Avatarral, addig is figyeljétek a portálokat, és nézzétek a Facebook oldalunkat!"

Legutóbbi hozzászólások