50 éves karrierjének lezárásaként Cyndi Lauper bejelentette búcsúturnéjának európai helyszíneit, melyek közt a Budapest Sportaréna is szerepel. Először – és sanszos, hogy egyben utoljára – láthatjuk élőben hazánkban.

Cyndi Lauper

Június 4-én mutatták be az Egyesült Államokban és Kanadában a ‘Let The Canary Sing’ című dokumentumfilmet, amely Cyndi Lauper rendkívüli életéről és karrierjéről szól. Egy válogatáslemez is megjelent ezzel a címmel, amely már elérhető bakelitlemezen és digitális bővített kiadásban is. A bemutató után bejelentették a ‘Girls Just Wanna Have Fun’ elnevezésű búcsúturné amerikai, majd európai állomásait, a hosszú koncertkörút októberben indul Montrealban és jövő februárban ér Európába, egy évtized után lép fel ismét az Egyesült Királyságban, és pályafutása során először Budapesten.

 

 

Cyndi Lauper Grammy-, Emmy- és Tony-díjas dalszerző és előadóművész, aki több mint 50 millió lemezt adott el világszerte, jellegzetes hangja, menő punk attitűdje és remek koncertjei tették sztárrá. Lauper elnyerte a legjobb új előadónak járó Grammy-díjat a ‘She’s So Unusual’ című debütalbumával, és ő lett az első nő a történelemben, akinek 4 top 5 kislemeze volt a bemutatkozó anyagán, köztük a Girls Just Want To Have Fun pophimnusszal. És most megkezdi búcsúturnéját, a látványos előadást Brian Burke rendezi és a BrianBurkeCreative és a DX7 Design céggel közösen valósítják meg.

A Budapest Sportarénában 2025. február 19-én áll színpadra, nálunk először a regisztrált Live Nation-tagok tudnak csatlakozni az elővásárlási lehetőséghez a TRUECOLORS kód felhasználásával, június 27-én 10 órakor. Ugyanakkor indul a Spotify pre-sale is, a teljeskörű jegyértékesítés június 28-án 10 órakor kezdődik a Funcode-nál, további infó az esemény Facebook-oldalán.

Cyndi Lauper

Megosztás