A kanadai hardcore punk banda, a Comeback Kid 12. alkalommal jön Budapestre, június 19-én az Analog Music Hallban végre nálunk is bemutatják ’Heavy Steps’ című albumukat.


A több mint 20 éve alakult kanadai csapat, a Comeback Kid 2004 óta jár vissza Budapestre, aminek csak örülhetünk, hiszen a zenekar a színpadon mindig a maximumot nyújtja. Első alkalommal a legendás Kultiplexben hallhatták őket a szerencsésebbek, aki pedig azóta lett rajongójuk, az legközelebb június 19-én, az Analog Music Hallban csípheti el a fiúkat. A winnipegi ötös akár bele is fáradhatott volna a 2001 óta tartó állandó turnézásba, de 7. albumuk olyan friss és lendületes, hogy első hallgatásra magával ránt mind a 32 perce.

A Comeback Kid zenéjében az énekes Andrew Neufeld kiírja magából az önvizsgálat közben felgyülemlett haragját és dühét, közben pedig a halántékunkon dörömbölnek a dobok, az egészet életre kelti a basszus, a gitárriffek pedig csak úgy beúsznak és fókuszba helyezik az egész hangzást. A profizmus mellett az egység létrehozása is nagy erőssége a zenekarnak. Minden bulijuk megkerülhetetlen része a csordavokál és az egymásba kapaszkodva éneklés, úgyhogy aki egy kifogástalan és közvetlen hangulatú punkkoncertre ácsingózik, annak a kanadaiak elhozzák a Kánaánt. A mostani fellépésen különösen nagy energiákra számíthatunk, hiszen a lezárások miatt ez volt a leghosszabb turnézás nélkül töltött időszak a zenekar életében, úgyhogy az ez alatt felgyülemlett fájdalmat, meg nem értettséget és haragot most egy este alatt ki tudják magukból üvölteni.

Jegyek elővételben a Funcode-nál, tovább információ az esemény Facebook-oldalán.

Comeback Kid

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!