Chris Slade felidézte azokat az időket, amikor Phil Rudd helyére lépve két frontember mögött is dobolt rövid időn belül. Arról is mesélt, hogy az AC/DC mindig a kellő időben lépett színpadra.” Kivéve talán egyszer, Budapesten!

Chris Slade

A dobos így emlékezett Brian Johnson távozására: „Sokkolt, amikor Brian kilépett, pedig a legjobbat hozta ki magából. Hallottam az énekét, mert fülmonitort használtam, és az nem úgy szólt, ahogy azt ő gondolta. Persze rossz volt neki, mert nem érezte úgy, hogy a legjobbját hozza.”

 

 

Axl Rose érkezéséről pedig ezt mesélte a ritmusember: „Az még nagyobb sokkot okozott, amikor bejelentették, hogy kipróbálják Axl Rose-t. Aztán hamar kiderült, hogy egy nagyon kedves fickó, és amikor elkezdett énekelni, azonnal rájöttem, hogy ő a megfelelő nekünk. Fenomenális volt, és bármelyik korszak dalait hozni tudta. Soha nem késett, és az AC/DC-ről köztudott, nem hogy egy percet, de egy másodpercet sem késlekednek, amikor elkezdik a koncerteket. Negyvenöt év alatt egyszer történt, hogy késtek, mert technikai problémák adódtak Angus gitárjával, történetesen akkor pont a zenekar tagja voltam.  Egyébként mindig a kellő időben léptek színpadra.”

Chris Slade talán éppen arra a budapesti fellépésre gondolt, amikor az 1991. augusztus 22-én megrendezett magyarországi Monsters Of Rock Fesztiválon – melyen a Queensrÿche, a Mötley Crüe és a Metallica után lépett színpadra az AC/DC – egyórás késéssel kezdődött fellépésük egy technikai probléma miatt.

A dobos legutóbb éppen az AC/DC-be való visszatérésének lehetőségét latolgatta.

 

Megosztás