Nemrég új szólóalbumával kapcsolatban osztott meg infókat a W.A.S.P. egykori gitárosa, Chris Holmes. A zenész minden dalt megírt a lemezre, így csak a felvételek vannak hátra.

Chris Holmes – Még ebben az évben kijöhet az új szólólemeze

Év vége előtt szeretne új albummal jelentkezni Chris Holmes. A W.A.S.P. egykori gitárosa egy friss interjúban beszélt arról, hogy jól halad a 2015-ös ’Shitting Bricks’ folytatásával. „Az összes dalt megírtam, már csak fel kell vennünk őket. Volt egy kis problémánk azzal, hogy másokkal kellett stúdiózni. Azzal a dobossal akarok játszani, aki az új dalokban is benne van, úgyhogy át kell jönnie és feljátszani a dalokat. Igazából szeretek mindent a számítógépemen csinálni, de a feleségem – aki egyben a menedzserem is – szeretné, ha valós emberekkel venném fel a dalokat.”

Holmes elmondása szerint az új albumon a 2018-as ’Under The Influence’ EP anyaga is megtalálható lesz, azonban arról egyelőre nem sokat tudni, hogy milyen zenére számíthatunk, ugyanis ezzel kapcsolatban nem árult el túl sokat. Mindezek mellett még mindig tartanak annak a dokumentumfilmnek is a munkálatai, mely Chris pályafutásáról szól, és elsősorban az elmúlt hat évet veszi górcső alá, amióta a franciaországi Cannes-ban éli mindennapjait.

Megosztás