„Nagyon izgatottak vagyunk, mert aláírtunk a BMG-vel.” – mondta a Cheap Trick frontembere.

Cheap Trick

Robin Zander, a Cheap Trick énekese szerint a rajongóknak nem kell túl sokáig várniuk, hogy új anyagot halljanak a zenekartól. „Van egy album, ami már készen van, és csak kiadásra vár – mondta az AXS TV-nek. – A vírus miatt megszakadt a folyamat… De nagyon izgatottak vagyunk, mert aláírtunk a BMG-vel. És most csak várakozunk, mi fog történni!”


Robin szerint az új Cheap Trick LP tetszeni fog a banda régi követőinek, beleértve azokat is, akik megalakulása, azaz közel öt évtizede szurkoltak a csapatnak. „Nagyon sok lemezt készítettünk, és még mindig folytatjuk – leginkább magunknak, de a hozzánk még mindig ragaszkodó közvetlen rajongóinknak is – mondta. – Ez olyasmi… azt hiszem, ez az éltetőnk, ez visz minket tovább… És azt hiszem, még mindig minőségi felvételeket készítünk. Ha nem így lenne, akkor valószínűleg már nem csinálnánk.”

A zenekar 2017 óta nem adott ki nagylemezt, akkor viszont kettőt is, a ‘We’re All Alright!’ című új anyagot és a ‘Christmas Christmas’ című karácsonyidal-gyűjteményt, melyen szintén szerepelt pár saját szerzemény. Azóta viszont csak egy David Bowie-feldolgozással jelentkeztek most szeptemberben.

Megosztás