A Body Count 6 év után ismét a Budapest Parkba szólítja rajongóit. Az Ice-T vezette legendás banda a Covid miatt még a 2020-as ’Carnivore’ albumát se tudta bemutatni, de már az új ’Merciless’-ről nevezték el a turnéjukat.

Body Count feat. Ice-T 2024

A színész-rendező és rapper Ice-T már tavaly májusban azt mondta a Body Count készülő, ‘Merciless’ című albumáról, hogy már csak a keverés van hátra. A megjelenésről azóta sincs hír, de az új lemez címéről elnevezett Európa-turné júniusban megcélozza a kontinens fesztiváljait és nagyobb koncerthelyszíneit. Legutóbbi, 2020-as ‘Carnivore’ albumuk Bum-Rush című dala elnyerte a „legjobb metálelőadás” Grammy-díját, de a világjárvány miatt a turnéjuk elmaradt, így most dupla lemezbemutató várható, de legalábbis némi ízelítő az új korongról. „Megcsináltuk a ‘Carnivore’-t, és pont amikor az első turnéidőponttal elindultunk volna, lecsapott a Covid. Le kellett mondani az egész amerikai turnét, 35 európai fesztiválfellépést és nem tudtuk előadni az albumot, ami elég szívás. Azért készítesz albumokat, hogy előadhasd azokat, nem azért, hogy csak otthon ülj. És még egy Grammyt is nyertünk vele, ami nagyszerű elismerés volt, ez kihúzta a méregfogát annak, hogy egy halott színtérre dobtuk ki az albumot. Erre a kiadó azt mondta, hogy csináljunk még egy lemezt, én meg, hogy »várjatok egy percet, még ezt sem sikerült bemutatnunk«” – mondta Ice-T.

 

 

Nálunk a Budapest Parkban lép fel a rapper által vezetett metálzenekar június 14-én, a klasszikusok és a ‘Carnivore’ darabjai mellett talán már a turné nevét adó új anyagból is kapunk egy adaggal. A Live Nation oldalán küzdőtéri jegyeket – kezelési költséggel együtt – 19 137 Ft-ért lehet venni, a teraszokra 31 497 Ft-ért juthatunk fel. További információk az esemény Facebook-oldalán.

Body Count feat. Ice-T 2024

Megosztás