Közel két év kihagyás után jelentkezik új albummal a svéd power metal zenekar, akiknek új lemeze május 28-án lát napvilágot.

A svéd dallamos power metal brigád, a Bloodbound május 28-án jelenteti meg új albumát az AFM Recordsnál. Minden power metal rajongó örömére a zenekar visszatért egy csúcsteljesítményű új albummal, a ’Creatures Of The Dark Realm’-mel. A When Fate Is Calling egy erőteljes és impozáns dal, amely filmszerűségével köti le a rajongókat és egy nagyon precízen létrehozott modern power metal világba viszi őket. A dal szöveges videója már megtekinthető, illetve a lemez előrendelhető a kiadó oldalán.

 

 

A ’Creatures Of The Dark Realm’ közel két évvel az előző ’Rise Of The Dragon Empire’ lemez után érkezik. A háromfős dalszerző csapat, Fredrik Bergh billentyűs, Tomas Olsson gitáros és az énekes Patrik Selleby a nulláról indulva állította össze az egyenként összegyűjtött dalötleteket, melyek végül 11 egységes, arcbamászó dallá rendeződtek, és az egészet csalóka módon egy akusztikus intró nyitja.

A ’Creatures Of The Dark Realm’ számlistája:

01. The Creatures Preludium
02. Creatures Of The Dark Realm
03. When Fate Is Calling
04. Ever Burning Flame
05. Eyes Come Alive
06. Death Will Lead The Way
07. Gathering Of Souls
08. Kill Or Be Killed
09. The Gargoyles Gate
10. March Into War
11. Face Of Evil
12. The Wicked And The Weak

Megosztás