„Épp időben a Record Store Dayhez!” – mondták korábban a Bloodbound tagjai új lemezükről. Sajnos a Record Store Dayt közben a járvány miatt június 20-ra halasztották, de a svédek power metal hősei nem halogatták tovább. Pénteken megjelent az exkluzív ötszámos EP, a ‘Bloodheads United’, mely kizárólag 10″ vinylen lesz kapható.

Bloodbound

Csak egy év telt el, szinte még meleg legutóbbi stúdióalbumuk, a ‘Rise Of The Dragon Empire’, a svéd zenekar azonban az idei Record Store Dayre egy nagyon különleges kiadvánnyal készült. A ‘Bloodheads United’ EP egy vadonatúj stúdiófelvétel mellett 4 koncertfavoritot tartalmaz, és mindössze 500 példányban jelent meg fehér színű vinylen. A Bloodheads United himnuszt a rajongói klub elnevezése (Bloodheads) ihlette, és olyan, amilyennek egy igazi power metal eposznak lennie kell: epikus, dallamos és súlyos egyszerre. A tervek szerint ezek a dalok később sem kerülnek fel nagylemezre, ezért kötelező minden gyűjtő számára! A mai kor gyermekei azonban korlátlanul letölthetik a Spotify-ról.

Dallista:

A oldal:

01. Bloodheads United
02. Bloodtale (Live)
03. Battle In The Sky (Live)

B oldal:

01. In The Name Of Metal (Live)
02. Moria (Live)

Bloodbound

„Reméljük, hogy mindannyian jól vagytok ezekben az őrült időkben, melyeket mindannyian átélünk! Kérjük, vigyázzatok egymásra, és feltétlenül kövessétek az összes kormányzati utasítást! Jelen pillanatban mi otthoni munkával töltjük az időt, dalötleteken dolgozunk a ‘Rise Of The Dragon Empire’-t követő albumunkhoz… A zene erőssé tesz minket – mert mi vagyunk az Egyesült Bloodheadek! Vigyázzon magára mindenki, mert amikor ez a rendkívüli állapot véget ér, veletek együtt akarjuk megünnepelni!” – üzenték rajongóiknak a zenészek.

Megosztás