A Halestorm társaságában hamarosan hazánkba érkező Black Veil Brides most még Amerikában turnézik az ex-HIM-énekessel, Ville Valóval, akivel közös dalt is csináltak még a koncertkörút kezdete előtt. Talán a Halestormmal is kitalálnak valami hasonló produkciót!

Lzzy Hale Andy Biersack Black Veil Brides

A Sisters Of Mercy ikonikus 1983-as felvételét, a Temple Of Love-ot dolgozta fel a jelenleg Amerikában turnézó Black Veil Brides és az újabban VV művésznév alatt fellépő Ville Valo még a nyár elején, közös turnéjuk kezdete előtt. Nemrég egy újrakevert változatot is bemutattak a dalból. „A Sisters Of Mercyt a gimnázium első évében fedeztem fel először, volt egy AFI-poszterem az ‘Art Of Drowning’-korszakból, és Davey [az AFI – A Fire Inside – énekese] egy Sisters Of Mercy-pólót viselt, és ahogy akkoriban gyakran előfordult, vadászni kezdtem, hogy megtaláljam azt a zenét, ami a kedvenc zenészeimet inspirálta. A legelső dal, amit a SOM-tól hallottam, a Temple Of Love ’92-es verziója volt, és az egész diszkográfiájuk megszállottja lettem. Évek óta beszélgettünk arról, hogy elkészítjük ennek a dalnak a BVB-verzióját, és amikor lehetőséget kaptunk arra, hogy együttműködjünk a gótikus rock ikonjával, VV-vel [Ville Valo, ex-HIM], aki szintén SOM-rajongó, ez tökéletes megoldásnak tűnt. El vagyunk ragadtatva attól, ahogy sikerült, és reméljük, hogy bárki, aki ismeri a számot, élvezni fogja a mi feldolgozásunkat, és azok, akik még sosem hallották az eredetit, azoknak is tetszeni fog és talán ez elindítja őket a SOM nagyságának megismeréséhez vezető úton, ahogyan az AFI posztere tette velem gyerekkoromban” – mesélte Andy Biersack énekes.

 

 

A Budapest Arénában november 20-án lép fel a banda a Halestorm társaságában, maga az európai kör november 2-án indul Frankfurt Am Mainban, talán minket is meglepnek egy hasonló közös produkcióval! Izgalmas volna Andy és Lzzy Hale duettjét hallani egy dalban.

Megosztás