Vadonatúj fesztivál debütál Budapesten. Ha már az Open Road Fest és vele együtt a többi nyári fesztivál is elmaradt, szeptemberben kárpótolhatjuk magunkat egy igazi dobhártyaszaggató rendezvénnyel.

Bikers Weekend Budapest

Szeptember 17. és 19. között kerül megrendezésre a főváros legújabb fesztiválja, a Bikers’ Weekend Budapest a Vasúttörténeti Parkban. A zenei- és motoros fesztivál egyik fő attrakciója a Magyar motor-, és hot rod építő bajnokság (EMAT), ahol közel 50 épített motor és autó lesz megcsodálható, a Pannóniáktól egészen a gyönyörű Harley-Davidsonokig, és ha már a szépségeknél tartunk, a Miss Pin Up Hungary szépségversenyt is kár lenne kihagyni.

 

 

A fesztivál zenei programkínálata igazi csemegének ígérkezik, hiszen olyan legendák adják egymásnak a mikrofont, mint az OMEGA és az EDDA Művek, valamint a MOBILMÁNIA. Mindjárt a fesztivál első napján, szeptember 17-én érkezik a színpadra hazánk egyik leghíresebb rockzenekara, az EDDA Művek. A zenekar már most nagy erőkkel készül a budapesti koncertre, óriási bulit ígérnek. „Készüljetek, mert ennyi várakozás után rátok vetjük magunkat a 46 évünkkel és mind a 230 dalunkkal együtt, mi, az EDDA művek! Egy pillanatra se feledjétek, hogy együtt veletek, „Mi vagyunk a rock, és mi vagyunk az élet!”   invitálja a rajongókat Pataky Attila.

Az egykori P.Mobil tagokból alakult, Fonogram-díjas MOBILMÁNIA szeptember 18-án este csap a húrok közé. Energiában és nagy slágerekben nem lesz hiány! A zárónapon pedig a hazai popkultúra kiemelkedő együttese, az Omega ad koncertet. A ‘Best Of Omega’ turnésorozat keretében, annak egyetlen budapesti állomásaként érkeznek a Vasúttörténeti Parkba szeptember 19-én. A látványos show-elemekkel tűzdelt produkcióban a legnagyobb slágerekkel örvendeztetik meg a közönséget.

A helyszín is számos érdekes látnivalót és programot tartogat, hajtányozás, kisvasutazás, játékok kicsiknek és nagyoknak, a cél, hogy mindenki megtalálja majd a saját szórakozását. „Több mint 20 éve szervezzük az alsóörsi Open Road Festet, már évek óta érlelődött bennünk, hogy milyen jó lenne egy nagyszabású budapesti rendezvénnyel is előrukkolni, úgy döntöttünk, hogy idén belevágunk. A hazai fesztiválpaletta legújabb színes egyéniségét hagyományteremtő céllal hozzuk létre, ezentúl minden évben szeretnénk megrendezni. Nézd meg az épített motor kiállítást, szavazz a csinos Pin Up lányokra, pattanj be egy hajtányversenyre és tombolj velünk a koncerteken! A hosszú kényszerszünet után itt az ideje, hogy végre kiengedjük a gőzt!” – nyilatkozták a szervezők.

Bikers’ Weekend Budapest,
2020. szeptember 17-19. Budapest,
Vasúttörténeti Park

Hivatalos Facebook esemény

 

Megosztás