Ha imádod az Iron Maiden, a Megadeth, a Slayer és a Nevermore munkásságát, akkor neked zenél a Baron Carta, mely zenekarnak legnagyobb húzóneve a Primal Fear torka, Ralf Scheepers.

Baron Carta

‘Step Into The Plague’ címmel a napokban jelent meg a Baron Carta első négydalos EP-je, amiről a klipes Devil To Send alább már meg is hallgatható. A zenekar legismertebb tagja Ralf Scheepers a Primal Fearből, aki mellett Morten Gade Sørensen (Pyramaze, Anubis Gate) dobos és Jono Bacon (Severed Fifth) gitáros játszik. „Imádom a súlyos, energikus zenéket, azonban ahelyett, hogy beskatulyáznám magam a thrash, a heavy vagy a death metalba, szeretnék különböző hangzásokat vegyíteni a zenében. Reményeim szerint tudunk csak a zenére koncentrálni a Baron Cartával, nem számít, hogy milyen stílus címkéje alatt” – mondta a banda főnöke, zenei agya, Bacon.

 

 

A szóban forgó lemezt a neves producerrel és hangmérnökkel, Jacob Hansennel hozta össze a gárda, és a honlapjukon ingyenesen letölthető egy regisztráció után. Jó hír, hogy a csapat nem szeretne sokat ülni egy-egy kisebb dalcsokron, így hamarosan várható a ‘Step Into The Plague’ folytatása.

‘Step Into The Plague’ dallista:

01. Out Of Time
02. Devil To Send
03. Truth To Power
04. Act 1: Duty

Baron Carta

Megosztás