Ötvenezer néző volt kíváncsi a lányokra, akik két egymás utáni napon két különböző programot játszottak.

Babymetal

Pár hónappal az előző, nagy sikerű amerikai turnéjuk után – melynek Los Angeles-i koncertjét ki is adták májusban – hazai terepen taroltak a csajok. Szeptember 9-én jelenik meg a Babymetal új élő anyaga, amit január 25-én és 26-án rögzítettek a Makuhari Messében, Japánban, ahol a két estén 50 000 néző volt kíváncsi a japán lánytrióra.

A tavaly megjelent ’Metal Galaxy’ lemez világ körüli turnéján rögzítették a koncertet – melynek bécsi állomásán mi is jelen voltunk – egy kétnapos rendezvényen. A két estén két különböző programmal léptek fel, az egyik estét a Light Force-nak, a másikat a Dark Force-nak szentelték. A két napnak megfelelően a két lemez programja az alábbiak szerint alakult:

Legend – Metal Galaxy (Day 1)

01. Future Metal
02. Da Da Dance
03. Elevator Girl
04. Shanti Shanti Shanti
05. Oh! Majinai
06. Yava!
07. Brand New Day
08. Gimme Chocolate!!
09. Megitsune
10. Night Night Burn!
11. The One
12. Road Of Resistance

Legend – Metal Galaxy (Day 2)

01. In The Name Of
02. Distortion
03. Pa Pa Ya!!
04. Karate
05. Kagerou
06. BxMxC
07. Syncopation
08. Headbangeeeerrrr!!!!
09. Starlight
10. Shine
11. Arkadia
12.Ijime, Dame, Zettai

Babymetal - Legend - Metal Galaxy

A májusi kiadvány a Billboard lista „Rock Album” kategóriájában az első helyig kúszott fel, a Babymetal volt az első ázsiai előadó, aki vezette e lista valamelyik szegmensét. Az USA-ban 28 000 példány talált gazdára a megjelenés első hetében, amihez hozzájárult az is, hogy olyan nemzetközi sztárok vendégszerepeltek rajta, mint a Sabaton énekese, Joakim Brodén vagy az Arch Enemy frontasszonya, Alissa White-Gluz.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás