Brian Johnson, az AC/DC énekese könyvet írt a karantén alatt, októberben jelenik meg a ‘The Lives Of Brian’.

Brian Johnson

Ez bizony nem a Monty Python-féle ‘Brian élete’, hanem az AC/DC-féle Briané. Bár a szójáték adná magát, a ‘The Lives Of Brian’ valószínűleg a rengeteg koncertfellépésre utal, melyen az énekes részt vett az AC/DC-hez való 1980-as csatlakozása óta. Erre utal ajánlója is: „Volt pár hosszú éjszakám, néhány nagyszerű éjszakám, egy-két rossz napom és sok jó. Templomi kórustagból rock ‘n’ roll énekessé váltam, és most írtam az egészről egy istenverte könyvet…” Brian Johnson azzal ütötte el a pandémiás időszakot, hogy megírta élete történetét (a tavaly megjelent nagysikerű ’PWR/UP’ lemezt – mint tudjuk – már korábban felvették).

 

 

Rowland White, a Penguin Random House kiadó igazgatója azt mondta: „A ‘The Lives Of Brian’ a zenetörténet egyik legjobb sztoriját meséli Brian utánozhatatlan stílusában arról, hogyan vált az egykori brit katona apától és olasz anyától származó, északkeleten felnőtt kóristafiú a világ legnagyobb rockzenekarának énekesévé. Élete igazi hullámvasút volt hatalmas csúcsokkal és mélypontokkal, de még mikor úgy tűnt, a győztes meccsen az utolsó pillanatban vereséget szenved, akkor sem adta fel. És közben végig két lábbal járt a földön! A színes emlékeket felidéző, életigenlő és gyakran hangos hahotára fakasztó ‘The Lives Of Brian’ az egyik legszeretetreméltóbb előadó memoárja. Brian igazán kivételes ember, és nagyon büszke vagyok rá, hogy kiadhatom a könyvét.”

A ‘The Lives Of Brian’ október 26-án érkezik az angol és amerikai könyvesboltokba párhuzamosan. Mi pedig várjuk a magyar verziót.

Megosztás