‘Lost XXIII’ című albumával támad Axel Rudi Pell, melyről elsőként a Survive-ot mutatták be. Felkészül a Down On The Streets.

Csak a jelentős kreatív tehetséggel rendelkező zenészeknek sikerül olyan sokáig a csúcson maradniuk, mint Axel Rudi Pellnek. A bochumi gitáros és dalszerző több mint harminc éve rendszeresen jelenteti meg új albumait a rajongók nagy örömére, melyet a lemezeladások, a magas listahelyezések és a koncertjein és turnéin egyre növekvő közönségszámok is bizonyítanak. Legújabb stúdiófelvétele, a ‘Lost XXIII’ a 21. sorlemeze lesz, április 15-től a megszokott digipack és normál tokos CD, dupla vinyl, limitált box set és digitális letöltés formájában is kapható lesz a Steamhammer/SPV kiadónál. Hogy a várakozást elviselhetőbbé tegye rajongói számára, bemutatta az első felvezető kislemezdal, a Survive szöveges videóját, melyet március 25-én követ a másodiknak kiválasztott Down On The Streets.

 

 

A ‘Lost XXIII’ nagyon különleges album Pell hosszú pályafutásában, az intróval együtt 10 változatos, dallamos hard rock dalból álló lemez számos meglepetést tartogat. „A címadó szám például arab skálákkal tarkított refrénjével az egyik leghosszabb epikus szám, amit valaha írtam” – árulta el a gitáros, aki azt ígérte, hogy hamarosan a titokzatos albumcím rejtélyét is felfedi.

A ‘Lost XXIII’ dallistája:

01. Lost XXIII Prequel (Intro)
02. Survive
03. No Compromise
04. Down On The Streets
05. Gone With The Wind
06. Freight Train
07. Follow The Beast
08. Fly With Me
09. The Rise Of Ankhoor
10. Lost XXIII

Axel Rudi Pell - Lost XXIII

Megosztás