M. Shadows ismét megszólalt a készülő új A7X-lemez ügyében, elmondása szerint a munkálatok nagyobb része kész van, de még mindig van olyan, amit a Covid miatt nem tudnak megoldani.

Avenged Sevenfold

A Minnesota államban működő 93X rádióállomás munkatársa beszélgetett az Avenged Sevenfold énekesével, aki elmesélte, hogy áll jelenleg a 2016-os ’The Stage’-et követő korong készítése. „Már a nagy része megvan, a felvételek hetven százaléka elkészült. De még mindig vannak dolgok, amiket a Covid miatt nem tudtunk befejezni – vonósok és még sorolhatnám. Tudjuk, hogy Andy [Andy Wallace hangmérnök – a szerk.] nem akar utazni, vagy a menedzsmentje nem akarja, hogy utazzon a Covid miatt. Szóval egy csomó minden történik.”

 

 

Korábban már elmondta az énekes, hogy a régóta várt nagylemez addig nem lát napvilágot, amíg azt turné keretében nem tudják népszerűsíteni. Erre most is ráerősített: „Számunkra nincs értelme, hogy kiadjuk a lemezt, és aztán ne turnéztassuk meg. Kiadni a Spotify-on turné nélkül, ennek számunkra semmi értelme. Szóval mi várni fogunk addig, amíg minden vissza nem tér a régi kerékvágásba, akkor kijövünk a lemezzel és minden frankó lesz.”

Megosztás