A Kerrang munkatársai faggatták M. Shadowst, aki nem köntörfalazott az A7X terveivel kapcsolatban: addig nem lesz új lemez, amíg nem tudják bemutatni élőben.

Avenged Sevenfold

Az Avenged Sevenfold frontemberével készítettek évértékelő interjút a Kerrang munkatársai, akik rákérdeztek arra is, hogy áll az új A7X-album, mely régóta esedékes lenne, hiszen 2016-ban látott napvilágot legutóbbi anyaguk, a ’The Stage’. M. Shadows így nyilatkozott a munkálatokról: „Már egy ideje írunk egy lemezt, és a nagy részét már a koronavírus-járvány előtt meg is írtuk. Aztán egy kis szünetet tartottunk, majd azt mondtuk: »Hé, jöjjünk össze egy héten csak két nap a megszokott öt vagy hat helyett!« Szóval kezdett alkalomszerűvé válni a dolog. Aztán tényleg annyira alkalomszerűen vettük fel, hogy – mint mondtam – még mindig csak a közepén járunk: még mindig vannak dolgok, amiket nem tudtunk megcsinálni. Még mindig próbáljuk összehozni a vonósokat, és aki keveri az anyagot, az is egy idősebb fószer, és tudom, hogy nem akarják kitenni a COVID miatt az utazgatásnak, szóval még ha mindennel készen lennénk, akkor se lenne kész a keverés. De nem aggódunk miatta, ez olyan, hogy »kész lesz, amikor kész lesz.« De nem most.

 

 

Az énekes azt is leszögezte, nem tervezik új lemez kiadását, amíg újra útra nem kelhetnek. De az új anyag irányvonalával kapcsolatban azért annyit elmondott: „Az új lemez nem úgy szól majd, mint ‘The Stage’ – teljesen új irányt vettünk, nem hasonlít semmire, amit korábban csináltunk. Annyit mondhatok róla: vérlázítóan eklektikus és vad lesz.”

Megosztás