Hamarosan a végső simításokra kerül sor Alice Cooper új lemezén. Az énekes a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet használja fel arra, hogy befejezze soron következő stúdióalbumát.

Alice Cooper

Hamarosan befejezi új lemezét Alice Cooper. Az énekes a 2017-es ’Paranormal’ folytatását Bob Ezrin producer segítségével készíti, és a Rolling Stone-nak nemrég elmondta, hogy a koronavírus okozta leállásnak köszönhetően kicsit több ideje maradt vele foglalkozni. „Miközben a menedzsmentemmel azon dolgozunk, hogy az elmaradt koncerteket újraütemezzük, az új albumomat is be fogom fejezni, ami majdnem készen van – monda Cooper. – Legalább most nem fogom a koncertek közé beszuszakolni az énekfelvételeket. Aki ismeri a beosztásomat, az tudja, hogy nem szeretem a sok szabadidőt, de egy kis extra idő otthon feltöltheti az embert.”


Alice Cooper tavaly egy ötszámos EP-t adott ki ’Breadcrumbs’ címmel, amivel a rajongókat szerette volna felkészíteni arra, hogy mi várható az új sorlemezen. „Az volt az ötlet a ’Breadcrumbs’ kapcsán, hogy valamilyen szinten beavassuk a hallgatót abba, hogy mit fogunk csinálni a következő albumon. Az új lemezt arra a gondolatmenetre építjük fel, hogy a detroiti hard rock még mindig él. És mivel ez az én szülővárosom is, így az összes detroiti zenészt bevontam a munkába.”

Megosztás