A Powerwolf hathúros stúdiójában egy néhai Deep Purple-gitáros stílusában íródott nótát rögzít a Primal Fear bárdistája első szólólemezéhez.

Alex Beyrodt

A Primal Fear és a Voodoo Circle gitárosa, Alex Beyrodt bejelentette, hogy instrumentális szólóalbumon dolgozik. A projektbe január környékén kezdett bele, azóta elkészült első nótájával, amiről a következőképpen nyilatkozott: „Az első dalt Charles Greywolf [a Powerwolf gitárosa – a szerk.] keverte saját stúdiójában, a Studio Greywolfban. Nagyon energikus lett, elképesztően izgatott vagyok a végeredményt illetően. A napokban elkezdtem egy új dal felvételét, ami egy Tommy Bolin-stílusú nóta – legalábbis én így érzem. A művészek számára ez egy izgalmas időszak a sötét napokban. Próbálok pozitív maradni és a magam javára fordítani a leállás miatti időszakot. Csak a rock’n’roll… ez minden, amim van.”

 

 

A gitáros anyabandája, a Primal Fear nemrég jelentetett meg egy különleges nótát a Nightwish korábbi énekesnőjével, az I Will Be Gone című nótában Tarja Turunen is a Metal Commando tagja lett.

Megosztás