A KISS egykori gitárosa, Ace Frehley ’Origins Vol. 2’ címmel készített újabb lemezt kedvenc dalaiból. Az albumon Lita Ford és a Cheap Trick frontembere, Robin Zander is közreműködik.

Ace Frehley Origins 2

A 2016-ban megjelent ’Origins Vol. 1’ album után Ace Frehley ismét összeszedett egy csokorra valót kedvenc dalaiból és lemezre vette azokat. Vendégeket is hívott a felvételekhez, így Robin Zander a Humble Pie 30 Days In The Hole dalában, Lita Ford pedig a Rolling Stones Jumpin’ Jack Flash örökzöldjében játszik.

 

 

„A koncepció csak annyi, hogy újrajátsszam azokat a dalokat, melyek nagy hatást gyakoroltak rám, melyeken felnőttem. Hendrixet, Creamet, Animalst, valamint Paul Revere and The Raiderst játszom. ők azok, akiktől tanultam zenélni. Az ő dalaikat nyomtam a klubokban.”

Amikor az ’Origins Vol. 1’ megjelent 2016 tavaszán, a huszonharmadik helyen landolt a Billboard albumlistáján. Akkor Slash, Paul Stanley, a Pearl Jam-ből Mike McCready, Lita Ford és John 5 segített Frehley-nek. Az új album ízelítőjeként hallgasd meg a Deep Purple Space Truckin’ klasszikusának bevezetőjét! A teljes dal július 28-tól lesz hallható.

?

?? ? acefrehleyorigins.com

Közzétette: Ace Frehley – 2020. július 23., csütörtök

 

Megosztás