Egy brazil AC/DC rajongói oldal tett közzé néhány képet az ausztrál csapat klipforgatásáról, melyeket állítólag a banda honlapjáról töltöttek le, mielőtt letörölték volna azokat.

AC/DC Angus Young - Brian Johnson

Az elmúlt hónapokban Dee Snider volt az AC/DC sajtósa, már ami zenekar jövőjét illeti, most viszont állítólag véletlenül kikerült pár fotó a banda honlapjára, melyeket egy új klip forgatásán lőttek. A képeket azóta természetesen letörölték, egy brazil rajongói klub tagjai viszont lementették ezeket és közzétették az Instagramon. A lent is látható fotókon a korábban felvázolt felállás tagjai, vagyis Brian Johnson, Angus Young, Stevie Young, Cliff Williams és Phil Rudd láthatóak.

Az állítólagos új albumról júliusban Dee Snider a következőket mondta: „Nem hallottam semmit sem, de ez az AC/DC, ember! Bennük nem csalódhatsz! Négy akkord, egy kész álom, bébi! Ez a technológia csodája lesz. Amit várhatunk, az a zenekar újraegyesülése, ahogy mi tudjuk, még egy album erejéig. Felemelő és egyben szívszorító is lesz, mivel semmi sem tarthat örökké, úgyhogy ez a legeslegutolsó alkalom.”

 

Megosztás