A 2007-ben alakult kanadai altrocker A Primitive Evolution háromszámos EP-t adott ki, a lemez „A oldalas” dala a Motörhead-himnusz Ace Of Spades lassított verziója, amelynek tekerés nélkül is kicsorbíthatatlan az éle.

3 teljes játékidejű album, a pandémia bonyodalmai és a frontember Brett Carruthers The Birthday Massacre-karrierkalandja után az A Primitive Evolution új digitális középlemezzel jelentkezett, amelynek fókuszában a legendás Motörhead legendás dalának, az Ace Of Spadesnek a feldolgozása áll, erről így mesél Carruthers:
„Valójában a 2018-as ‘Becoming’ album írása közben kezdtük el játszani élőben a magunk szórakoztatására, rengeteg Motörhead-klasszikust hallgattunk akkoriban. Arra gondoltunk, mi lenne, ha lelassítanánk, hogy úgy szóljon, mintha valamelyik eszement rock jammelésünk lenne? Beleszerettünk az eredménybe, játszadoztunk még vele, és végül úgy döntöttünk, hogy felvesszük. Csak szomorúak vagyunk, hogy Lemmy sosem fogja hallani, de reméljük, hogy a metálistenek elfogadják a mocskos felajánlásunkat!”

 

 

’The Ace Of Spades’ dallista:

1. The Ace Of Spades
2. Defibrillator
3. Bloodmoon

Megosztás