Nemcsak új énekese, de régi/új dobosa is van a Zártosztály zenekarnak, Kiss Zoltán énekes mellett Donászy Tibor is benéz az őrültek házába egy-egy speciális kezelés erejéig.

Zártosztály 2022

Az elsősorban régi EDDA-dalokat játszó Zártosztály nevét a Gyere őrült nótáról kapta, hiszen az alapítók, Zserbó (Mirkovics Gábor) és Csuka (Csillag Endre) ebben az időszakban voltak a legendás csapat tagjai. A kezdetektől fogva Lázár Zsigmond volt a billentyűsük, de a dobos és az énekesfronton némi fluktuáció mutatkozott. Sipos Péter (Irigy Hónaljmirigy, Triász) távozása után druszája, Schrott Péter vette át a mikrofont, aki viszont februárban jelentette be, hogy a jövőben inkább másik együttesére, a Continoomra koncentrálna. Helyére Kiss Zoltán (Iron Maidnem, Run For Power, Special Guest, EGO Project, ZBB) került. Donászy Tibor a Mobilmániába visszatértekor lépett ki a Zártosztályból, őt Hirleman Berci, majd Fortuna László váltotta (mindannyian voltak eddások egyidőben), de most Tibcsi visszatér – legalábbis, ahogy ideje engedi.

 

 

„Mint ismeretes, Schrott Péter február elején egy Facebook-posztban említett okok miatt elhagyni kényszerült a zenekart. A döntését elfogadtuk és további sok sikert kívántunk neki a jövőben. Az énekesi posztra Kiss Zoltánnak szóltunk, aki elsőre örömmel igent mondott! Őt az Iron Maidnem frontembereként és egyéb más formációkból már ismerheti a közönség. Csuka tavaly a szólólemezéről ismert Tedd, amit akarsz című szerzeményt már játszotta is Kiss Zolival. Ebből videóklip is készült!
Zoli csatlakozásával új lendületet kap a Zártosztály. Már dolgozunk az új dalokon. Az első bemutakozása az új formációnak tegnap volt a Backstage Pubban a ‘Kiss Zoli 50’ eseményen, ahol pár régi klasszikust eljátszottunk. A koncerteken – amikor a Mobilmániás programja lehetővé teszi – Donászy Tibor barátunk fog dobolni. A Zártosztály mostantól előre megy, nem hátra!!!!!” – írta a zenekar közleményében. A záró poént megbocsátjuk nekik, elvégre őrültek. A dal viszont nagyon jó az új énekessel, és konkrétan ezen is tesztelhetjük, milyen lesz Kiss Zoli Pataky Attila helyetteseként.

Megosztás