A norvég experimentális metalzene kultikus formációja, az Ulver tizenharmadik stúdióalbumát készül kiadni ’Flowers Of Evil’ címmel, melynek felfedték a részleteit.

Ulver

Az album augusztus 28-án jelenik meg a House Of Mythology kiadó gondozásában, és egy középkori misztikus történetet dolgoz fel, melyről előzetesként ennyit lehet tudni:   „Az erdő közepe szörnyek levágott fejével, s mitikus alakokkal van tele, kínzó harcokba és vadállatok fenyegetésébe fagyva. Sárkány küzd a kutyával és a farkassal. Egy oroszlán belemélyeszti fogait egy tűzokádó szörnyeteg mellkasába. Ez a szent liget Lazióban található, mely felfedi Vicino Orsini 16. századi nemes rémlátomásait. Ez a szimbólumok erdeje, mely arra utal, hogy a civilizáció a vadállatok, démonok és szörnyek segítségével túllépett az ősi világon.  Nem sokkal Orsini halála után fák zárták el a különös lényeket és a zöld moha belepett mindent. A természet lassan bevégezte a feladatát. A ’Flowers of Evil’ feltárja a megváltás félelmét és csodáját.”

A korábban bemutatott Russian Doll óta megosztottak még egy új dalt Little Boy címmel.

A dallista az alábbi:

01. One Last Dance
02. Russian Doll
03. Machine Guns and Peacock Feathers
04. Hour of the Wolf
05. Apocalypse 1993
06. Little Boy
07. Nostalgia
08. A Thousand Cuts

Ulver - Flowers Of Evil

A lemezzel párhuzamosan megjelenik az Ulver történetét feldolgozó könyv is ’Wolves Evolve: The Ulver Story’ címmel, mely háromszázharminchat oldalon keresztül taglalja a zenekar huszonöt éves történetét.

Wolves Evolve - The Ulver Story

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás