Az ex-Luca Turilli’s Rhapsody énekes, Alessandro Conti nevével fémjelzett Trick Or Treat új lemeze, a ‘The Legend Of The XII Saints’ a Scarlet Records jóvoltából április 24-én jelenik meg fizikai formátumban, de a zenekar már az összes dalt elcsöpögtette a YouTube-on az elmúlt egy év során. Mi most összegyűjtöttük neked mind a tizenkettőt.

Trick Or Treat – A 12 szent legendája áprilisban megjelenik CD-n

Trick Or Treat zenekar új lemezét közösségi finanszírozással készítette az elmúlt egy évben. A Pledge Music balhés bukása után inkább a Music Raiseren gyűjtötték a rajongók adományait, melyeket speciális csomagokkal igyekeztek meghálálni. A legolcsóbbat választók 10 euróért letölthették a teljes albumot, már jóval a megjelenés előtt, a plafon 1000 euró, melyért (500 km-en belül) a zenekar élőben eljátszotta a lemezt az adományozónak.

Ugyanakkor havonta egy dalt elcsöpögtettek a YouTube-ra is, a zodiákus jegyek 12 aranyszentjéről szóló konceptalbum minden egyes dalát a megfelelő égövi jegyet viselő hónapban. Mivel összeállt a kép, akár a teljes lemezt meg tudod hallgatni, és ha kedvet érzel rá, rástartolhatsz az áprilisi CD-megjelenésre.

A konceptalbum „kedvenc anime sorozatuk”, a Saint Seya alapján készült, illetve azon belül a a zodiákus 12 aranyszentjének legendája szolgált a téma alapjául.

Dallista:

01. Ave Athena (Intro)
02. Aries: Stardust Revolution
03. Taurus: Great Horn
04. Gemini: Another Dimension
05. Cancer: Underworld Wave
06. Leo: Lightning Plasma
07. Virgo: Tenbu Horin
08. Libra: One Hundred Dragons Force
09. Scorpio: Scarlet Needle
10. Sagittarius: Golden Arrow
11. Capricorn: Excalibur
12. Aquarius: Diamond Dust
13. Pisces: Bloody Rose
14. Last Hour (The Redemption)

Felállás:

Alessandro Conti – ének
Guido Benedetti – gitár
Luca Venturelli – gitár
Leone Villani Conti – basszusgitár
Luca Setti – dobok

És akkor jöjjön a 12 dal!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megosztás