Tegnap elkezdődött a Def Leppard amerikai stadionturnéja, melyre a Mötley Crüe, a Poison és Joan Jett társaságában indultak. Az első estén máris botránytól harsogott a média, mert a Mötley Crüe koncertjén az ötödik szám után Tommy Lee lement a színpadról és Tommy Clufetos ugrott be a helyére.

Tommy Lee Mötley Crüe

Számíthattak rá, hogy baj lesz Tommy Leevel, mert a Nikki Sixxszel, Rob Zombie-val és John 5-val az L.A. Rats nevű projektben együtt zenélő Tommy Clufetos ott várt a backstage-ben ugrásra készen. Június 16-án, csütörtökön, a ‘The Stadium Tour’ nyitó koncertjén a Mötley Crüe műsorának ötödik száma után Tommy Lee bejelentette a közönségnek, hogy napokkal korábban több bordáját is eltörte, így kénytelen átadni a dobverőket a fellépés hátralévő részére Tommy Clufetosnak.

Lee így magyarázkodott a rajongóknak a koncerten: „Oké, nos, mindegy, valamit el kell mondanom nektek. Úgy 14 nappal ezelőtt k.rvára eltörtem nem egy, nem két, nem három, hanem négy kib.szott bordámat. Bárcsak lenne valami kőkemény sztori, mondjuk, hogy én és Connor McGregor valami kib.szott bárban összeverekedtünk, vagy ilyesmi. De nincs semmi ilyen. Mindenesetre remélem, hogy k.rva jól fogjátok érezni magatokat! És a haverom, Tommy Clufetos majd segít átvészelni ezt. Mert az orvosok azt mondták, hogy »ne játssz ezzel, haver!« De tudjátok, mennyire makacs vagyok, és minden koncerten átverekszem magam a fájdalmon, annyi dal erejéig, ameddig csak bírom!”

Ez az első estén öt dal volt, majd Tommy Clufetos ült be a dobok mögé, később pedig Lee visszatért a Home Sweet Home-ban. Az eredetileg 2020-ra tervezett, majd később 2021-re, végül 2022-re halasztott ‘The Stadium Tour’ szeptember 9-én zárul a nevadai Las Vegasban, addigra talán Tommy Lee bordái is rendbe jönnek, feltéve, ha nem okoz még nagyobb kárt magának ezzel az akaratos viselkedéssel.

Megosztás