Többször változott az időpont, a helyszín is más, mint az eredeti terv szerint, viszont november 3-án telt ház fogadja a punklegenda The Toy Dollst a Barba Negra Blue Stage-ben. A TicketSwapon sincs pillanatnyilag eladó jegy, de a másnapi bécsi Arena-fellépésre még lehet venni.

Több mint 2 évvel ezelőtt lett volna az angol The Toy Dolls 40 éves jubileumi turnéja, aminek a magyar állomását még a Dürer Kertbe tervezték, aztán közbeszólt a pandémia és folyamatosan tolódott a koncert, közben a helyszín is megváltozott Barba Negrára.
A budapesti koncert előtt még meglátogattak minket az angolok, július végén a debreceni Campus Fesztiválon adtak egy fergeteges és őrült bulit, amiről mi is megemlékeztünk. Talán sokaknak tetszett az ott látott produkció, mert a november 3-i koncertre hetekkel ezelőtt elfogyott minden jegy. Akinek van, az a koncert Facebook-oldalán tájékozódhat az esemény részleteiről.

 

 

A jegy nélkül maradt true fanoknak érdemes figyelni a TicketSwapot – vagy még inkább feliratkozni a jegyértesítőre – ahol pillanatnyilag nincs ugyan elérhető jegy, de ez még változhat, különösen az esemény előtti napokban. A másik megoldás egy bécsi kirándulás november 4-én, az Oeticketnél egyelőre lehet jegyet venni az Arena Wienbe, részletek az esemény Facebook-oldalán.

Megosztás