A Tim „Ripper” Owens, Harry „Tyrant” Conklin és Sean „Hell Destroyer” Peck énekesekkel felálló Three Tremors bemutatta novemberben érkező második lemezének első kislemezdalát, a Bone Breakert.

The Three Tremors

A Three Tremors ‘Guardians Of The Void’ című új albuma november 5-én jelenik meg a Steel Cartel kiadó gondozásában. Első kislemezdalként a Bone Breakert mutatták be egy animált képregény formájú szöveges videóban.

 

 

A Three Tremors tagjai – Tim „Ripper” Owens (KK’s Priest, ex-Judas Priest), Harry „Tyrant” Conklin (Jag Panzer) és Sean „Hell Destroyer” Peck (Cage, Death Dealer, Warrior) – sikeres debütáló albumuk megjelenése, több észak-amerikai és európai turné, fesztiválfellépések, valamint az első album szóló változatainak kiadása után őrülten felpörögtek – ám 2020 elején a karanténhelyzet miatt kénytelenek voltak megszakítani észak-amerikai turnéjukat annak közepén. Azonban nem vesztegették az időt, és nekiláttak egy újabb lemez munkálatainak, és a második nagylemezük, a ‘Guardians Of The Void’ most már készen áll a startra, november 5-én kerül a boltokba világszerte. Tizenkét dal található az albumon, melyek a heavy metal minden elemét felvonultatják.

Mint minden Steel Cartel-kiadvány esetében, csak azok a dalok kerülnek fel a streaming platformokra, amelyek videóklipet kapnak, mert a zenekar a fizikai hanghordozókat és az azokat gyűjtő rajongókat preferálja. És ha már a fizikai termékeknél tartunk, a zenekar a borítóterv elkészítésével ismét Marc Sassót bízta meg, aki leginkább arról ismert, hogy olyan cégekkel dolgozott együtt, mint a Marvel vagy a WWE, olyan bandáknak készített lemezborítót, mint a Halford, Dio, Cage és még sokan mások. Marc ismét nagyot alkotott ezzel a kísérteties, túlvilági festménnyel, amely tökéletesen megragadja a cím misztikus lényegét.

Tim Owens beszámolt róla, hogyan zajlott a felvételi folyamat: „Éppen elkezdtük a második észak-amerikai turnénkat a ‘Solo Versions’ népszerűsítése céljából, amikor elkezdett minden leállni. Ezt nagyon sajnáltuk, mert lendületben voltunk, a koncertjegyek jól fogytak, néhány hely már elővételben telt házas volt. Amikor rájöttünk, hogy most egy ideig otthon ülhetünk, elkezdtük összerakni és felvenni ezeket az új dalokat.” Harry Conklin hozzátette: „Ezalatt én Görögországba költöztem, és a srácok elkezdték őrült tempóban küldeni nekem ezeket az ütős dalokat, én pedig könnyebbnek és természetesebbnek találtam az együttműködést, mostanra már annyi turnét és koncertet végigcsináltunk együtt, hogy szinte ismertük egymás gondolatait, és a nóták nagyon gyorsan összeálltak, a végeredmény pedig elképesztő.” Sean Peck pedig azt mondta ezzel kapcsolatban: „A zenekarban mindenkinek rengeteg más projektje van, így a karantén arra jó volt, hogy mindannyian össze tudtunk fogni, és elkészíthettük az első album folytatását. A dobosunk, Sean Elg a KK’s Priestben is benne van, szóval nagyon örülünk, hogy nemcsak egy újabb lemezt tudtunk kiadni, de még egy turnét is be tudtunk iktatni, mielőtt mindenki újra elfoglalt lesz. A ‘Guardians Of The Void’ album dalaival kiegészülve a műsorunk rendkívül brutális lesz!”

A ‘Guardians Of The Void’ dallistája:

01. Bone Breaker
02. Guardians Of The Void
03. Kryptonian Steel
04. Crucifier
05. I Can’t Be Stopped
06. Frailty
07. Operation: Neptune Spear
08. Chained To The Oar
09. Catastrophe
10. Wickedness And Sin
11. Fall Of Rome
12. War Of Nations

The Three Tremors - Guardians Of The Void

Megosztás