A Nightwish egykori énekesnője, Tarja Turunen nem vett fel új lemezt a pandémia ideje alatt, ellenben összeállított egy fényképekkel teli könyvet.

Tarja Turunen

’Singing In My Blood’ címmel egy életművét bemutató könyvvel jelentkezik Tarja Turunen, a Nightwish egykori énekesnője. Az elmúlt egy év bezártsága alatt Tarja rengeteg fotót és emléket kutatott át, hogy egy átfogó kötetet alkosson zenei életéről. A könyvben olyan barátok és zenészek szólalnak meg, akik szerepet játszottak az énekesnő életében, a színpadon és a stúdióban is, valamint rengeteg korábban nem látott fotó színesíti a kiadványt Tarja gyermekkorától egészen napjainkig. „Az éneklés a véremben van, egészen kislánykorom óta szeretek koncertezni – mesélte Tarja. – Mivel 2020-ban nem állhattam színpadra, sok időt töltöttem azzal, hogy átnézegessem a fényképalbumaimat, kezdve a boldog gyerekkoromtól egészen addig, ahogy felnőttem. Mindeközben zenéltem, megismertem rajongóimat és bejártam a világot, albumokat készítettem és koncerteztem, szóval jól éreztem magam. Ezek az emlékek töltik meg ezt a könyvet.”

 

 

A könyv megrendelhető a Tarjabook oldalán, ahol akár névre szóló példányt is rendelhet az, aki gyorsan reagál.

Ahogy Tarja is említette, 2020-ban nem állhatott színpadra, így a ’Tarja Turunen – Raw’ turné elmaradt, aminek budapesti dátuma is lett volna. A turnét idén őszre halasztották, az új budapesti dátum 2021. október 22.

Megosztás