Vadiúj nótát mutatott be pár napja a Tankcsapda zenekar. A szám nincs rajta egyik lemezen sem, és egyike annak a kettőnek, amit idén rögzített a banda és először nyomnak el élőben a két autós koncerten. Ehhez készült most klip sok sztárvendéggel.

Tankcsapda

A videó rendezője Tokay Péter, hazánk egyik legismertebb kliprendezője, aki már többször forgatott a zenekarral. A Szüless meg újra klip az újrakezdésről szól, ami a jelenlegi helyzetet tapasztalva nem is lehetne aktuálisabb. A videóban hazai sztárok is feltűnnek, akik mind kedvelik a zenekart és korábban már voltak közös találkozási pontjaik. Többek között Babos Tímea, többszörös világbajnok teniszező, Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Serényi Zsolt szakács, a „Tetovált séf” és Zengő Zoltán, a Zengő Motorsport csapatmenedzsere. És hogy egy profi is legyen a szereplők között, Nagy Zsolt színész is felbukkan a klipben, aki nagyon sok filmben játszott már és évek óta az Örkény Színház tagja.

Tankcsapda

A három nap alatt több mint 10 helyszínen forgatott a stáb Budapesten, mindenkit a jól megszokott környezetében kaptak lencsevégre, a Tankokat persze a Budapest Parkban, ahol október 2-án is fellépnek.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás