Egy reggeli tévéműsorban volt a premierje a Tankcsapda legújabb klipjének, a Liliput Hollywoodnak. Illetve csak bizonyos részei voltak láthatóak a műsorban, mivel a hatályos törvények végett nem mutathatták a klip fő mondanivalóját, hogy történetesen Lukács Laci tajt részegre issza magát.

Tankcsapda

A srácok viccesen meg is jegyezték, hogy csak hozza a szokásos formáját. Mindenesetre a tavaly 30 éves zenekar születésnapi koncertje a híres hollywoodi Whiskey A Go Go klubban volt, amit élőben közvetítettek akkor. Így egy ministáb tartott Amerikába a zenekarral, akik a koncert közvetítéséért voltak felelősek, de az út folyamán folyamatosan forogtak a kamerák, aminek a következménye az elkészült klip is. Persze a koncepcióhoz még itthon is kellett utóforgatást tartani. A klip segítségével rövid betekintést nyerhetünk, hogy igazából mi is történt a srácokkal odakint. Természetesen nemcsak a két koncerttel telt a kinti idő, hanem pár szabadidős tevékenységet is beiktattak a programba és ezek egy része is bekerült a klipbe. A Liliput Hollywood klipje itt látható:

 

 

A zenekar amúgy napokon belül európai turnéra indul, hozzánk legközelebb március 7-én a bécsi ((szene))-ben, március 13-án a kassai Collosseumban vagy március 27-én a pozsonyi Randal Clubban lépnek fel.

Megosztás