fbpx

A koronavírus miatt sorozatosan mondják le Európában a koncerteket. Ez érinti hazánk legnépszerűbb zenekarát, a Tankcsapdát is, akik tavasszal Európa-turnén játszottak volna. Ám rajtuk nem fog ki a tiltás!

Tankcsapda – Nem állíthatja meg őket a koronavírus

Már az első bulijaik is nagy egyeztetések árán kerültek megrendezésre, természetesen a közönség és a zenekar egészségének szem előtt tartásával. A múlt heti két koncertjüket már lemondani kényszerültek, és ami biztos, hogy a jövő heti eindhoveni és kölni koncertek is törlésre kerültek. Amikre ráadásul a Wizz Air céggel kötött együttműködés keretén belül néhány rajongót elrepítettek volna a helyszínre, hogy élőben lássák a bulikat. Viszont a zenekart nem állíthatja meg a tiltás, és mindent megtesznek azért, hogy a rajongók ne maradjanak Tankcsapda koncert nélkül. Ezért március 20-án Debrecenben koncerteznek a Tankok, igaz zárt kapuk mögött. A koncertet élőben közvetítik, profi online körülmények között.

A VILÁG VÉGE MÉG VÁRHAT! Nem fogunk koncert nélkül hagyni!
A mai napon bejelentett hazai és külföldi hatósági intézkedések alapján a jövő héten következő eindhoveni (március 20.) – beleértve a Wizz Air játékot – és kölni (március 21.) turnéállomásainkat is elhalasztani kényszerülünk. Természetesen a koncertekre megváltott jegyek a később meghirdetett időpontokra is érvényesek! DE, hogy senki ne maradjon Tankcsapda élő koncert nélkül és az Európa-turnéhoz méltó módon kezeljük ezt a helyzetet, március 20-án mégis lesz Tankcsapda buli! Ott akarunk lenni mindenhol, minden országban, városban, éppen ezért úgy döntöttünk ÉLŐBEN jelentkezünk Debrecenből, »zárt kapuk« mögött, de profi online körülmények között. Március 20-án pénteken a Tankcsapdát nem állíthatja meg a koronavírus, ott leszünk az otthonodban, elnyomunk ÉLŐBEN egy jó erős egyveleget! A pontos részletekkel jövünk hamarosan.”

A magyar rajongóknak ezen élőben közvetített koncerten kívül csak 11 alkalma lesz, hogy élőben lássa idén a Tankcsapdát, mivel ebben az évben csak ezt a 11 bulit adják hazai pályán. Remélhetőleg a május elsejei „Első Évtized” elnevezésű Budapest Parkos koncertig rendeződik a helyzet és az a buli megrendezésre kerül.

Megosztás